Уход за губами — Lip Care

Reading Time: 1 minute
My lips dry really fast regardless the season, so I always have to keep them moisturized.
This time i tried lip care products from three different brands: Carmex, Loccitaine and Flexitol.
Carmex appears the be the cheapest one. It’s quite nourishing but has a strong mint taste that I tend to avoid in lipsticks. As for me, I love when lip care products taste as a candy, or at least their taste is not so outspoken. I ordered it from asos.com
Loccitaine is very delicate in taste and is more natural thanks to Shea Butter extracts. This ingredient is one of my favorite that is good for face, body, hair and lips. This one is sold at Loccitaine and Ideal Perfumery Shops. 
As regards Flexitol, it work best with severe dryness, but compared to two other lip care products, is limited by usage – only 3-4 applications per day. I usually apply the lip balm before going to bed, so in the morning my lips are soft without any additional effort. 
Наверно, многие сталкиваются с такой проблемой как обветренные губы. В не зависимости от сезона нужно постоянно увлажнять и питать их.
За последнее время, я попробовала 3 разных средств по уходу за губами от Carmex, Loccitaine и Flexitol.
Самым бюджетным вариантом оказалась гигиеническая помада от Carmex, при этом она достаточно популярная за границей. Средство достаточно хорошо увлажняет губы, но я не большой любитель ментолового вкуса в средствах для губ, поэтому не могу назвать эту помаду фаворитом. Свой тюбик я заказывала с asos.com
Увлажняющий бальзам для губ от Loccitaine, как по мне, имеет более нежный и ненавязчивый вкус и аромат благодаря экстракту масла карите. Приобрести его можно в магазинах сетей Loccitaine и Ideal.
Что касается бальзама от Flexitol, то он наиболее хорошо подходит для очень сухой кожи губ, и по сравнению с двумя вышеупомянутыми средствами, ограничен в нанесении до 3-4 раз в день. Обычно я наношу его на ночь перед сном, и на утро губы становятся гладкими без особых усилий. 

You may also like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.